2006 Opening

Woensdag 11 oktober 2006 is de Masemude feestelijk geopend. Westambacht heeft hiervoor zo'n 300 genodigden gevraagd de openingshandeling bij te wonen. Vanaf 14.00 uur meldden zich de eerste mensen bij de Noviteit, en werd het al gauw gezellig.

De heer Lemson van Westambacht sprak als eerste de mensen toe, waarna wethouder mevrouw de Goeij het woord kreeg. Beiden gaven blijk van de geslaagde uitvoering van het fraaie ontwerp. Tot slot gaf de voorzitter van de Masemude, de heer van der Burg, zijn toekomstvisie van de activiteiten in het Paviljoen. Dit is de centraal gelegen recreatieruimte van de Masemude die in de loop van november zal worden geopend.

Rond kwart voor vijf liepen de aanwezigen van de Noviteit naar de Masemude. Door het prachtige najaarsweer kon er volop van de buitenlucht worden genoten. Bij de Masemude aangekomen, verzamelden de mensen zich voor de corridor. De vier bewoonsters uit de "oude Masemude" die nu ook een nieuwe appartement gaan betrekken, verrichtten samen met mevrouw de Goeij de openingshandeling. Er werd uit vier champagneflessen confetti de lucht ingeschoten. Door een druk op de knop knalden de witte en blauwe ballonnen voor de ingang van de corridor naar de recreatieruimte.

Iedereen begaf zich vervolgens naar het Paviljoen. Daar werd naar de muziek van The Four Sounds geluisterd, onder het genot van een hapje en een drankje. De uitgestippelde route van het Paviljoen door de Masemude werd door vele mensen aangegrepen om nader kennis te maken met de senioren-appartementen.

Na afloop van de geslaagde openingsceremonie kreeg men een aandenken mee aan deze heugelijke dag .

Kijk voor een impressie in het fotoalbum op de pagina fotogalerij.