2006 Open Huis

25 November 2006 was voor de Masemude een bijzondere dag.

Het Paviljoen werd in gebruik genomen en er vonden allerlei activiteiten plaats.

Om 10 uur kwam burgemeester S. v. d. Tak. In aanwezigheid van 100 genodigden reikte hij een onderscheiding uit aan Leny de Jager tot grote verbazing van haarzelf. Zij is benoemd tot lid van de Orde van Oranje-Nassau voor 31 jaar vrijwilligerswerk in de Masemude. Zij zorgt voor het opnamebeleid en onderhoudt het contact met de bewoners en de gastvrouw.

Daarna onthulde Dhr.J.Spithoven een plaquette t.g.v. de eerste steenlegging op 5 oktober 2005. Dhr.J.Spithoven nam na 32 jaar voorzittersschap van het bestuur van de Masemude afscheid. Hij heeft deze taak op een voortreffelijke manier gedaan. Op deze dag dat het nieuwe Paviljoen in gebruik genomen werd heeft hij de voorzittershamer overgedragen aan Dhr. R. v.d. Burg.

Om 12 uur begon het "open huis" voor iedereen. Er was een grote belangstelling van familieleden van bewoners, mensen vanuit het dorp en daarbuiten. We hebben ± 750 belangstellenden mogen begroeten. Men kon ook appartementen bezichtigen.

Om half twee werd de Masemude verrast met een bezoek van Sint Nicolaas. Hij onthulde samen met Tos Zwinkels een prachtig beeld "Moeder met Kind". Dat beeld is gemaakt door Tos en aangeboden door Tos en haar man Henk. Het is een sieraad in de recreatiezaal het Paviljoen.

De Masemude is geopend en we hopen dat het voor veel mensen een ontmoetingsplek zal worden waar men zich prettig voelt. Kijk voor de beelden van deze dag in de fotogalerij.