Doelstelling

Stichting de Masemude is opgericht in 1968 en heeft als doelstelling het organiseren van
recreatieve activiteiten voor bewoners in de leeftijdscategorie vanaf 55 jaar. In overleg met Arcade (de verhuurder van de woningen), worden de woningen, na het beschikbaar komen, toegewezen. Onze gastvrouw, Mary Gram-Hegge zorgt, met haar team van vrijwilligsters, voor een afgewogen programma van activiteiten. Hiermee willen we inhoud geven aan ons motto “alle ruimte om je thuis te voelen” . We beschikken over een fraai vormgegeven centraal gelegen recreatieruimte “ het Paviljoen ”.

Organisatiestructuur

Stichting de Masemude is een kleine, platte organisatie. Het bestuur kent zeven leden, die ieder een eigen aandachtsgebied beheren. Het bestuur zet de lijnen uit en bepaalt het beleid. De dagelijkse gang van zaken in het paviljoen van de Masemude wordt door onze gastvrouw verzorgd.

Brochure

Wanneer u informatie over ons eens rustig door wilt lezen kunt u altijd onze brochure, waarin we alles nog eens goed voor u op een rijtje hebben gezet, ophalen in de recreatieruimte “het Paviljoen”. Kijk bij contact voor de openingstijden.